Sunshift zonwering

Sunshift is een webwinkel van Roel Huisintveld uit Bemmel. De opzet is niet alleen de verkoop van binnenzonwering, maar ook begeleiding waar het nodig is. Met jarenlange ervaring in de regionale verkoop en montage van betaalbare zonwering ben ik de ideale partner voor zonwering in Arnhem, zonwering in Nijmegen en omstreken.

Méér dan alleen betaalbare zonwering

Niet alleen bij de verkoop hard lopen, maar ook advies en service verlenen: deze strategie voeren wij ook door in Sunshift. Sunshift heeft een gelijkwaardige partij gevonden die een deel van Nederland voor zijn rekening neemt met de meet- en montagedienst. Samen zorgen wij er op deze manier voor dat we flexibel kunnen blijven reageren.

Mocht u vastlopen bij het inmeten of monteren van onze zonwering, mail dan de vraag en u krijgt uiterlijk 24 uur later uw antwoord.

Betaalbare zonwering van topmerken

Er worden u alleen producten aangeboden waar Sunshift door ervaring volledig achterstaat. Door een goed contact met fabrikanten en leveranciers kan Sunshift zonwering van hoogwaardige kwaliteit bieden. 

Op al onze betaalbare zonwering zit twee jaar garantie! Op de elektrische toepassing zelfs 5 jaar. Met andere woorden: indien nodig, voeren wij de reparatie van zonwering gratis uit.